Ви знаходитесь: Головна / Новини / Припинити свою участь у «Галицькій дефіляді» були змушені тернопільські ресторатори

Припинити свою участь у «Галицькій дефіляді» були змушені тернопільські ресторатори

У суботу, 11 січня, розпочався гастрономічний фестиваль «Галицька дефіляда». Цього разу гуляння відбувається на бульварі Данила Галицького. На святі місцеві ресторани дивують ексклюзивними різдвяними стравами та напоями.

п. РУСЛАНА, директор тернопільського ресторану

«Частуємо галицькими стравами. Фірмовою стравою – «ситий кум», з картоплею і тушонкою, а також наші фірмові ковбаски. Наливки, звичайно, соки, глінтвейн».

ІГОР ПАРІЙ, тернопільський ресторатор

«На перші страви є і капусняк, солянка, борщ, флячки. На друге – картопля, шашлик, ковбаски домашні, ребра в капустяному листі».

Незважаючи на те, що погодні умови у вихідні дні святкуванню не сприяли, кілька охочих посмакувати різдвяними смаколиками все таки знайшлося.

тернополянка

«Погодні умови неочікувані, але у хорошій компанії нам нічого не заважає».

У святі взяли участь 10 ресторанів міста, які входять в об’єднання «Гільдія рестораторів». Проте у неділю, двом закладам довелося припинити свою роботу на дефіляді через зруйнований дерев’яний намет.

ВІТАЛІЙ МАРИНОВСЬКИЙ, тернопільський ресторатор

«Сьогодні були приготовані всі різдвяні страви. Ну як бачимо, трошки нам не вдалося всього. Вітром підірвало – сквозняк сильний. Решта рестораторів залишаються тут. Ми вже знімаємося, їдемо».

До слова, триватиме дефіляда ще два дні. Тому організатори сподіваються, що погода покращиться, і люди все таки матимуть можливість насолодитися різдвяним гулянням.

Автор: intb

1 коментар

  1. яке, до холєри, “з тушонкою” має відношення до Галицької кухні? хлопи що зухвало звуть так совітські страви не можуть зватися рестораторами!

Залишити коментар

Ваша електронну адресу не буде опубліковано. Обов’язкові для заповнення поля позначені *

*

Scroll To Top