Ви знаходитесь: Головна / Новини / Кулінарний майстер-клас відбувся у Тернополі у День святого Валентина

Кулінарний майстер-клас відбувся у Тернополі у День святого Валентина

Кулінарний майстер-клас для кількох десятків людей провели в «Клубі Файного міста» у День закоханих. Подібні заходи у закладі влаштовують не вперше.

ТЕТЯНА МАЗУР, керуюча рестораном «Клуб Файного міста»:

«В ресторанах «Файне місто» та «Клуб Файного міста» постійно проходять майстер-класи для відвідувачів та працівників наших ресторанів. Сьогодні День Валентина – це чудове свято для закоханих, ми запросили гостей нашого закладу, також його працівників, поварів. І 2 шеф-повари «Клубу Файного міста» та «Файного міста» будуть організовувати майстер-клас – готувати страви, приурочені Дню святого Валентина».

Поки майстри кулінарії готуються, гості з нетерпінням чекають нових знань.

НАЗАРІЙ і ХРИСТИНА, учасники майстер-класу:

«- Очікуєм чогось навчитися нового, чогось побачити, цікавий майстер-клас. Запросив нас шеф-повар «Клубу Файного» – Вадим.

–         Ну, я також хочу побачити якісь нові процеси, можливо, щось нове для себе в кухні. Можливо, щось буду чоловікові готувати».

Шеф-кухарі розповідають, завжди приємно своїм досвідом поділитись із тими, кому це цікаво.

ВАДИМ ТИМОФЄЄВ, шеф-кухар ресторану «Клуб Файного міста»:

«Мы хотим показать, как можно дома приготовить такие сюрпризы для любимых, и, в принципе, на основе тех знаний, которые в нас имеются, ресторанный опыт, хотим показать, как можно подать или переиграть  обычное блюдо, чтоб это был и сюрприз, и подарок. Я сегодня буду готовить коктейльчик из белого вина и холодную закуску – роллы из лосося».

Родзинкою майстер-класу стала молекулярна кухня. Віталій Гуралевич запевняє, насправді незвичною є лише назва.

ВІТАЛІЙ ГУРАЛЕВИЧ, шеф-кухар ресторану «Файне місто»:

«А закуска така більш складна, бо я її придумав. Вона буде йти з напівмолекулярних складників, тобто я вам зараз розкажу, що це таке, щоб ви не боялись, що молекулярна кухня – це щось страшно і з чим його їсти, бо всі бояться, коли таке чують. Бо поняття молекулярна кухня з’явилось в 88-му році і просто був конгрес фізиків, кулінарів і хіміків, і звідси просто пішла назва молекулярна кухня. А взагалі відношення до молекулярної кухні воно не має».

 

Автор: Наталія Єднак

Наталія Єднак

Залишити коментар

Ваша електронну адресу не буде опубліковано. Обов’язкові для заповнення поля позначені *

*

Scroll To Top