Ви знаходитесь: Головна / Новини / Тернопільські студенти передадуть великодні пакунки бійцям АТО

Тернопільські студенти передадуть великодні пакунки бійцям АТО

Передачу зі святковими стравами від студентів Тернопільського коледжу харчових технологій і торгівлі отримають на Великдень бійці АТО. Студрада навчального закладу ініціювала акцію зі збору продуктів та коштів для захисників. Підтримали ідею і викладачі.

АРТЕМ АНТОНІВ,  голова студентської ради ДВНЗ «Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі»:

«Ми до Великодня печемо пасочки, робимо свій натуральний хрін з бурячком і ковбаску домашню запаковуємо у ящики і передаємо через Логістичний центр, безпосередньо бійцям АТО.  Ми працювали від ранку до вечора вчора, сьогоднішній день з викладачами, з нашими майстрами, наставниками. Технологи випікали пасочки, кондитери прикрашали їх, товарознавці нам помагали шукати ящики. Ми всі акуратно, гарно пакуємо, працюємо, підтримуємо один одного».

Кошти та продукти збирали самостійно, розповідають студенти.

АРТЕМ АНТОНІВ,  голова студентської ради ДВНЗ «Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі»:

«Кошти збирали по студентах і викладачах, хто скільки зміг принести і плюс до того, ми отримали продукти з Логістичного центру і продукти від наших студентів і викладачів. Що ми змогли з цього зробити, а що нам не хватало, купляли за ці зібрані кошти».

Студенти обіцяють на цій акції не зупинятись і планують допомагати бійцям й надалі. А зараз, готуючи в дорогу паски для захисників, юні волонтерки бажають їм якомога швидше повертатися додому.

СОФІЯ, студентка ДВНЗ «Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі»:

 «Ми будемо за них завжди молитися і переживати теж. Щоб вони трималися».

ІРИНА, студентка ДВНЗ «Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі»:

 «Хочу побажати їм удачі, подякувати за те, що вони захищають нас, захищають нашу країну».

ВІКТОРІЯ, студентка ДВНЗ «Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі»

«Хочу подякувати, за те, що вони за нас борються.  Бажаю удачі».

Спільними зусиллями студенти та викладачі підготували сотню пасок, 100 відерець хрону і стільки ж ковбаси. Всі приготовані страви на  передову відвезуть волонтери Логістичного центру.

 

Автор: Ірина Худобá-Луциків

Ірина Худобá-Луциків
Журналіст

Залишити коментар

Ваша електронну адресу не буде опубліковано. Обов’язкові для заповнення поля позначені *

*

Scroll To Top