Ви знаходитесь: Головна / Новини / На Тернопільщині розпочався сезон грибів

На Тернопільщині розпочався сезон грибів

Гриб – це дуже корисний їстівний продукт. Він рекордсмен по вмісту білка. Містить вітаміни А, Б6, Д, нікотинову кислоту, селен і такі  мікроелементи, як мідь, калій, фосфор та йод. Безпечнішими, звичайно, є гриби вирощені у теплицях. Та на тернопільських ринках можна знайти і дикорослі. В місцях дозволених для торгівлі, якість та придатність для вживання, щоденно контролюють.

Автор: Мар’яна Феник

Мар’яна Феник

Залишити коментар

Ваша електронну адресу не буде опубліковано. Обов’язкові для заповнення поля позначені *

*

Scroll To Top