В рамках проведення вже традиційної для Тернополя «Галицької дефіляди», усі охочі зможуть не лише скуштувати кулінарні шедеври, але й представити власні. На Зелені свята у парку Тараса Шевченка буде «зелений», «ситний» та «солодкий» дні, розповідає один із організаторів заходу Ігор Мамус. У неділю, 19 червня відбудеться конкурс присвячений відомій кулінарці, уродженці Тернопільщини Дарії Цвек. Професійні кондитери та домашні господині, зможуть позмагатись у тому, чиє печиво найсмачніше.
ІГОР МАМУС, співорганізатор «Галицької дефіляди»:
«Необхідно буде приготувати як мінімум кілограм печива і принести ось сюди в парк. Комісія буде визначати краще печиво. Перший критерій – це смак і зовнішній вигляд печива і другий критерій – як сам виглядає стіл».
Прикрашати стіл конкурсанти можуть на власний розсуд. Тут все залежатиме лише від фантазії кулінарів, додає Ігор Мамус.
ІГОР МАМУС, співорганізатор «Галицької дефіляди»:
«Хазяйка, яка спекла кілограм печива і прийшла на «Галицьку дефіляду» і накрила стіл, отримає 100 гривень. А саме головне і для чого ми збираємося – це виграти саме тисячу гривень, так що постарайтеся, підшукайте рецепт і будете переможцями свята».
Розпочнеться смачний конкурс о 14:00. Організатори просять врахувати місце проведення і температурні особливості, а тому закликають господинь приготувати сухе печиво, без кремів.
Усі охочі позмагатись у кулінарному конкурсі можуть подати заявки до 16 червня через Інтернет . Також за номером телефону, який ви бачите на екрані. Кількість учасників обмежена.
Усе печиво, яке принесуть тернополяни, після оголошення переможця, роздадуть гостям фестивалю.
Читайте нас у Telegram, Viber, Facebook та Instagram: головні новини Тернополя та області.