Майже 20 тисяч щодня. Стільки вареників наліплюють волонтери в “Бункері С”. Ця громадська організація діє від початку війни в Україні. За ці 8 років кількість учасників лише збільшується.
При вході до бункеру стоїть волонтер Михайло. В його обовязки входить охолодження вареників. Від 24 лютого він тут працює щодня.
У бункері всі метушаться. Кожен зайнятий своєю ділянкою роботи. Волонтерка Марія кидає в окріп готові вареники. Це наразі її основний обов’язок у Бункері.
Пан Микола — один із засновників громадської організації “Бункер С”. Каже, що створював її, аби кожен солдат відчував, що у тилу про нього турбуються і чекають. Вареники ж – традиційна українська страва і він переконаний, що нема такої сім’ї, де їх не готують. Зібрати однодумців було доволі просто.
Подробиці про волонтерів із бункера — у сюжеті.
Читайте нас у Telegram, Viber, Facebook та Instagram: головні новини Тернополя та області.