Смакота для захисників. Пані Тамара спозаранку приходить до свого ресторану, щоб пекти медівники хлопцям на фронт.
За її словами, вони є калорійними і довго зберігаються, а сили – це те, що зараз потрібне нашим бійцям. Часу обмаль, бо зараз прийдуть ще волонтери, щоб пекти булочки. Тамара хоче встигнути, тому в процесі розповідає рецепт медівника.
Вона ретельно збиває усі інгредієнти. Додає ще трохи борошна. Зауважує, що для одного медівника використовує 700 грамів. А далі найцікавіше: змащує пательню олією, виливає готову масу і кладе в духовку. Потім береться знову робити масу . Бо ж медівників треба спекти багато!
Через 40 хвилин перший медівник готовий. Тамара витягує його і ставить на піднос, щоб охолов. На підході ще один. Духовок багато, тому випічки буде чимало.
Читайте нас у Telegram, Viber, Facebook та Instagram: головні новини Тернополя та області.