Здорожчання перед святами. Ціни на харчі суттєво змінюються перед Великоднем. В останні тижні зросла і вартість м’яса. Журналісти ІНТБ з’ясували скільки грошей доведеться витратити тернополянам, аби подбати про наповнення великоднього кошика.
Продавці центрального ринку кажуть, ціна готових м’ясних виробів зросла не суттєво. Орієнтовно на 5-10 гривень. В середньому кілограм шинки вартує 135 гривень, бочок 100, а кільце ковбаски 80. А от щодо сирого м’яса, то свинина у ціні також піднялась, натомість подешевшало сало.
Ці слова підтверджують і в управлінні статистики. Кажуть, від лютого ціна м’яса змінилась не суттєво. Подробиці — у сюжеті.
Читайте нас у Telegram, Viber, Facebook та Instagram: головні новини Тернополя та області.