Волонтери ГО “Бункер С” готують кутю для захисників. Вони прагнуть, аби кожен воїн на передовій зміг покуштувати головну різдвяну страву. Наразі кулінари-доброчинці мають потребу в інгредієнтах і посуді. Подробиці дізнавалися наші журналісти.
У приміщенні “Бункер С” кипить робота. Волонтери фасують кутю у півторалітрові банки. Один слоїк містить святкову кутю на п’ятьох бійців. Окремо доброчинці фасують мед та горіхи, аби кожен зміг додати собі за смаком.
“Це була наша ідеями самі — приготувати кутю для наших воїнів. Зерно, пшеницю на кутю дали фермери мак ми купили самі, мед і горішки принесли люди”, — розповіла волонтерка громадської організації Людмила.
Єдине — доброчинці дуже переживають, аби страва не зіпсувалася, поки доїде на фронт.
Долучитись до приготування страви для захисників може кожен охочий. Збір продуктів на кутю проводитимуть до 5 січня. Приносити горіхи, мед чи мак можна до “Бункеру С” на вулицю Старий ринок, 1А. Також потреба є у банках, посуді та каструлях. Тож волонтери закликають усіх, хто має можливість долучатись і цим самим наближати Україну до перемоги.
Читайте нас у Telegram, Viber, Facebook та Instagram: головні новини Тернополя та області.