Готували для потребуючих. Учасники “кулінарного клубу” благодійного фонду “Карітас” долучилися до доброї ініціативи.
Діти пекли піцу і коржики, щоб зробити приємний сюрприз відвідувачам безкоштовної їдальні при фонді. Окрім благодійності, для учасників це була хороша можливість навчитися готувати і цікаво провести час.
Благодійний фонд регулярно відвідують понад 30 дітей від 9-ти до 15-ти років. Разом з друзями пробують пекти навіть складні кондитерські вироби, наприклад торти і еклери. Учасниця клубу Вікторія зазначила, дарувати частинку добра потребуючим – дуже важливо.
Це не перший проєкт благодійного фонду, крім того всі вони націлені на те, щоб діти постійно розвивалися, розповіли організатори.
Додамо, безкоштовна їдальня у Карітасі працює тричі на тиждень. Тож поласувати смаколиками відвідувачі можуть в понеділок, середу і п’ятницю.
Читайте нас у Telegram, Viber, Facebook та Instagram: головні новини Тернополя та області.