Корисна та смачна їжа для учнів. Тернопільщина стала однією із трьох пілотних областей проєту першої леді School Chef’s Training Hubs Development.
У рамках ініціативи Олени Зеленської фахівці працюватимуть над якісними змінами щодо шкільного меню.
Тернопільщина увійшла в трійку пілотних областей проєту першої леді School Chef’s Training Hubs Development.
Реформа передбачає зміну шкільного меню.
Аби харчування дітей у школах стало більш якісним і корисним, у Державному професійно-технічному навчальному закладі “Бориспільський професійний ліцей” пройшли навчання 500 спеціалістів. Це кухарі, медичні сестри з дієтичного харчування, відповідальні за організацію харчування у школах, а також працівники харчоблоків 58 опорних закладів освіти.
Як повідомили у Тернопільській ОВА, незабаром такий кулінарний хаб буде створений у нашій області. Очікується, що у фіналі пілотного проєкту підготують 60 майстрів професійно-технічної освіти із сучасними навичками та вміннями.
Читайте нас у Telegram, Viber, Facebook та Instagram: головні новини Тернополя та області.